techpreparation-homepage

Home  Interview Questions  Certifications  Aptitude Questions  Tutorials  Placement Papers  Search  Resume  Soft Skills  Video  Forum  Blog


IT Placement Papers

3i-Infotech Placement Papers
Accenture Placement Papers
Infosys Placement Papers
Adobe Placement Papers
                              .........More

Technical Interview Questions
Networking Interview Questions
C Interview Questions
                              .........More

Resume Guide for Jobseekers
Resume - Action words
Resume To-Do List
                              .........More

Soft Skills
Communication Skills
Leadership Skills
                              .........More

 

 

  

Cisco Placement Papers 


31.What is make command in unix
Ans. Used forcreation of more than one file

32.In unix .profile contains
Ans. Start up program

33.In unix echo is used for ( answer C)

34.In unix 'ls 'stores contents in
Ans.inode block

QUANTITATIVE SECTION
1.In a class composed of x girls and y boys what part of the class is composed of girls
A.y/(x + y)
B.x/xy
C.x/(x + y)
D.y/xy

Ans.C

2.What is the maximum number of half-pint bottles of cream that can be filled with a 4-gallon can of cream(2 pt.=1 qt. and 4 qt.=1 gal)
A.16
B.24
C.30
D.64

Ans.D

3.If the operation,^ is defined by the equation x ^ y = 2x + y,what is the value of a in 2 ^ a = a ^ 3
A.0
B.1
C.-1
D.4

Ans.B

4.A coffee shop blends 2 kinds of coffee,putting in 2 parts of a 33p. a gm. grade to 1 part of a 24p. a gm.If the mixture is changed to 1 part of the 33p. a gm. to 2 parts of the less expensive grade,how much will the shop save in blending 100 gms.
A.Rs.90
B.Rs.1.00
C.Rs.3.00
D.Rs.8.00

Ans.C

5.There are 200 questions on a 3 hr examination.Among these questions are 50 mathematics problems.It is suggested that twice as much time be spent on each maths problem as for each other question.How many minutes should be spent on mathematics problems
A.36
B.72
C.60
D.100

Ans.B

6.In a group of 15,7 have studied Latin, 8 have studied Greek, and 3 have not studied either.How many of these studied both Latin and Greek
A.0
B.3
C.4
D.5

Ans.B

7.If 13 = 13w/(1-w) ,then (2w)2 =
A.1/4
B.1/2
C.1
D.2

Ans.C

Page No :  1        2        3        4        5        6        7

Check Aptitude Interview Questions for more Aptitude Questions

Check Placement Papers for more IT Companies Paper.